Legumele marinate ale lui Jodi

Legumele marinate ale lui Jodi
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Legumele marinate ale lui Jodi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 162 de calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, conopidă, țelină și sare. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70%. Rețete similare includ vârfuri de friptură marinate cu legume, vârfuri de friptură marinate cu legume și vârfuri de friptură marinate cu legume.

Instrucțiuni

1
Albește broccoli și conopida într-o oală mare cu apă clocotită până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Colorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și AlbastruColorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Cartofi Fierți1 Cană De Cartofi Fierți
2
Se scurge si se ridica cu apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și AlbastruColorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și Albastru
3
Într-un castron mare combinați broccoli, conopida, ciupercile, ardeiul, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
3 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii3 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare
4
Într-un castron mediu, combinați oțetul, semințele de mac, zahărul, muștarul, sarea și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare
5
Se amestecă până se omogenizează bine.
6
Se toarnă marinada peste legume și se amestecă bine. Răciți peste noapte înainte de servire. Păstrați orice extra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista