Reteta Vindaloo legume este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fasole, coriandru măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ vindaloo cu ciuperci , cum se face vindaloo cu ciuperci goan, Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, și Pui Vindaloo.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați usturoiul, ghimbirul, curmalul, coriandrul și alte condimente, oțetul și 1/2 cană de apă; procesați până se omogenizează și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți o oală mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați ceapa și morcovii și o lingură de apă, acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecând des și adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru a preveni ardereaaproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați pasta de condimente din blender și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați conopida și fasolea. Acoperiți și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Măsline întregi Coapte
6
Puneți pasta de roșii și 1 1/4 cană de apă în blender și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați amestecul de pastă de roșii în legume, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Adăugați dovleceii și ardeiul gras, condimentați cu piper și sare (dacă folosiți) și continuați să gătiți, acoperite, până când legumele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 5 -10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați mazărea și lăsați să se încălzească câteva minute.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.