Legumele rădăcinoase prăjite sărate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 236 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Rețete similare sunt Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Legume Rădăcinoase Prăjite, și Legume Rădăcinoase Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați sfecla, morcovul, ceapa, cartofii, usturoiul și fasolea garbanzo într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Cartofi
Morcov
Usturoi
Ceapă
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Stropiți cu uleiul de măsline, apoi condimentați cu cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
Cimbru
Sare
4
Se amestecă bine.
5
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, amestecând o dată la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți vasul de copt din cuptor și amestecați vinul. Reveniți la cuptor și coaceți până când vinul s-a evaporat în mare parte și legumele sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se amestecă verdeața de sfeclă, permițându-le să se ofilească de căldura legumelor. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.