Legumele rădăcinoase prăjite cu Pesto de nucă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 137 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, ulei de măsline extravirgin, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Legume Rădăcinoase Prăjite, și Legume Rădăcinoase Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti legumele, așezați primele 6 ingrediente într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor amestecul de legume cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Legume
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sare
4
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați amestecul de legume într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru a pregăti pesto, combinați frunzele de busuioc și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până la netezirea părților. Puneți amestecul de busuioc peste amestecul de legume și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Legume
Busuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată