Legume prăjite cu Aioli

Legume prăjite cu Aioli
Legume prăjite cu Aioli este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 804 calorii, 13g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, ardei gras, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Legume prăjite cu o baie picantă de Ucrouloli, Legume prăjite cu o baie picantă de Ucrouloli, și Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați maioneza, usturoiul, 2 linguri de ulei, sucul de lămâie, cayenne și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
4
Puneți cartofii și morcovii pe o foaie mare de copt și aruncați-i cu 2 linguri de ulei și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți legumele într-un singur strat și prăjiți-le la cuptor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, puneți fâșiile de ardei gras pe o a doua foaie mare de copt și aruncați-le cu 1 linguriță de ulei și 1/8 linguriță de sare. După 15 minute, scoateți prima tigaie din cuptor și întoarceți legumele cu o spatulă. Puneți ambele tigăi în cuptor și prăjiți timp de 5 minute. Aruncați sparanghelul cu restul de 2 lingurițe de ulei și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Puneți sparanghelul pe tigaie cu ardeii. Prăjiți până când toate legumele sunt fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți legumele prăjite și ouăle fierte cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
AioliAioli
OuăOuă
9
Variații
10
O mulțime de alte legume se pretează la prăjire. Încercați pene de cartof dulce sau fenicul, scallions întregi sau ciuperci sau varză de Bruxelles înjumătățită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Ceapa VerdeCeapa Verde
FeniculFenicul
11
Recomandarea vinului: legumele prăjite și aioli înțepători sunt cel mai bine asociate cu un vin cu aromă destul de neutră, cu conținut ridicat de acid, cu ceva corp. Regiunea Collio din Italia produce delicioase Pinot grigios care se potrivesc perfect cu această descriere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
AioliAioli
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista