Legume prăjite cu Aioli este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 804 calorii, 13g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, ardei gras, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Legume prăjite cu o baie picantă de Ucrouloli, Legume prăjite cu o baie picantă de Ucrouloli, și Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic, combinați maioneza, usturoiul, 2 linguri de ulei, sucul de lămâie, cayenne și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Piper Cayenne Măcinat
Usturoi
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
4
Puneți cartofii și morcovii pe o foaie mare de copt și aruncați-i cu 2 linguri de ulei și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Întindeți legumele într-un singur strat și prăjiți-le la cuptor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Între timp, puneți fâșiile de ardei gras pe o a doua foaie mare de copt și aruncați-le cu 1 linguriță de ulei și 1/8 linguriță de sare. După 15 minute, scoateți prima tigaie din cuptor și întoarceți legumele cu o spatulă. Puneți ambele tigăi în cuptor și prăjiți timp de 5 minute. Aruncați sparanghelul cu restul de 2 lingurițe de ulei și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuptor
Tigaie
7
Puneți sparanghelul pe tigaie cu ardeii. Prăjiți până când toate legumele sunt fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Serviți legumele prăjite și ouăle fierte cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Aioli
Ouă
9
Variații
10
O mulțime de alte legume se pretează la prăjire. Încercați pene de cartof dulce sau fenicul, scallions întregi sau ciuperci sau varză de Bruxelles înjumătățită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Cartofi Dulci
Legume
Ciuperci
Ceapa Verde
Fenicul
11
Recomandarea vinului: legumele prăjite și aioli înțepători sunt cel mai bine asociate cu un vin cu aromă destul de neutră, cu conținut ridicat de acid, cu ceva corp. Regiunea Collio din Italia produce delicioase Pinot grigios care se potrivesc perfect cu această descriere.