Legume Parmezan La Grătar

Legume parmezan la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovlecei și dovlecei, parmezan și ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pui La Grătar Și Legume Parmezan, Pui de tigaie cu legume parmezan, și Legume Prăjite Stratificate Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Legume la grătar 10 min. sau până când este crocant-fraged, întorcându-se ocazional.
Se pune într-un castron mare.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.