Legumele murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 122 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, flori de conopidă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume Murate, Legume Murate, și Legume Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, oțetul, sarea kosher, ardeiul roșu zdrobit, piperul negru proaspăt măcinat și usturoiul zdrobit într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați castraveți, ceapă și conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Culese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Lăsați amestecul de legume să stea 30 de minute; se scurge bine.