Legume Marinate La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele marinate la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Legume Marinate La Grătar, Legume Marinate La Grătar, și Legume la grătar marinate cu ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt (400 grade până la 450 grade F).
Combinați legumele, busuiocul, oțetul, uleiul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare; marinați la temperatura camerei 15 până la 20 de minute. Stivați 2 foi de folie de aluminiu Reynolds Wrap de 18 inci pe o foaie sau o tavă pentru prăjituri. Întoarceți părțile laterale ale foliei pentru a forma o jantă.
Așezați legumele într-un strat uniform pe folie. Glisați folia din foaia de prăjituri pe grătar.
Grătați 8 până la 10 minute în grătarul acoperit, întorcându-vă frecvent, până când legumele sunt crocante. Glisați folia de la grătar pe o foaie de prăjituri pentru transportul la masa de servire.