Legume la grătar și năut cu cuscus
Legumele la grătar și năutul cu cuscus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 320 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, naut, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite Și Naut, Curry legume la grătar cu năut și mămăligă cremoasă, și Curry legume la grătar cu năut și mămăligă cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii și dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Așezați dovleceii, dovleceii, ardeii grași și ceapa pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Scoateți legumele pe o tăietură; rece. Tăiați legumele în bucăți de mușcătură; așezați într-un castron mare.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă cuscusul și următoarele 5 ingrediente (prin scorțișoară). Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Adăugați cuscus, roșii și ingredientele rămase, cu excepția brânzei, în amestecul de legume; aruncați bine.
Presărați fiecare porție cu brânză.