Legume la grătar marinate cu ierburi
Legumele la grătar marinate cu ierburi sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume Marinate La Grătar, Legume Marinate La Grătar, și Legume de vară la grătar și marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați ardeii grași în bucăți mari, aruncând semințele și membranele.
Tăiați dovleceii și ceapa în bucăți mari. Feliați vinetele în felii de 1/2 inch.
Adăugați legume la marinată; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți timp de 2 ore.
Scoateți legumele din marinadă, rezervând marinada. Grătar, neacoperit, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 până la 12 minute sau până când sunt doar fragede, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Se servește cald sau la temperatura camerei.