Legume La Grătar Cu Pesto
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Legumele la grătar cu Pesto ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți pesto, ardei gras, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui la grătar și legume cu pesto, Friptură la grătar și legume de vară cu Pesto, și Orzo cu creveți la grătar, legume de vară și vinetă Pesto.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii și dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați ardeiul gras în fâșii groase de 1/2 inch.
Legume la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Aruncați legumele fierbinți cu pesto.
Se presară sare și piper după gust și se servește imediat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Pesto Buitoni cu busuioc.