Legume la grătar cu oțet Balsamic

Legumele la grătar cu oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 173 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 154 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Farro Cu Legume Prăjite Și Oțet Balsamic, Carne de porc înăbușită în oțet balsamic cu legume cu unt, și Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți uleiul de măsline, sosul de soia, oțetul balsamic, sarea și piperul într-un bol mare. Aruncați vinetele, dovleceii și ardeii grași în marinada cu sos de soia. Marinați aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți legumele din marinadă, scuturând excesul.
Grătați legumele pe grătarul preîncălzit până la licitație, 10 până la 15 minute, periați legumele cu marinată.
Transferați legumele fierte într-un platou și serviți cu orice marinată rămasă.