Legume La Cuptor Cu Rozmarin
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Legumele coapte cu rozmarin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 298 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, rozmarin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Legume Cu Rădăcină De Rozmarin, Tocană de pui de rozmarin cu legume, și Legume Rădăcinoase Cu Piure De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună toate ingredientele; așezați într - un singur strat într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Strângeți cu grijă pulpa din bulbul de usturoi; aruncați coaja. Se amestecă împreună usturoiul și legumele.