Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați legumele italiene de Crăciun. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ciuperci, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Legume Italiene La Grătar, Ciuperci și legume prăjite italiene, și Pui și legume italiene la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, gătiți pansamentul, dovlecelul, ardeiul gras, ciupercile și ceapa la foc mediu-mare aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când pansamentul s-a evaporat aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă vinul. Acoperiți; gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand legumele sunt crocante.