Legume Italiene De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați legumele italiene de Crăciun. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ciuperci, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Legume Italiene La Grătar, Ciuperci și legume prăjite italiene, și Pui și legume italiene la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți pansamentul, dovlecelul, ardeiul gras, ciupercile și ceapa la foc mediu-mare aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când pansamentul s-a evaporat aproape.
Se amestecă vinul. Acoperiți; gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand legumele sunt crocante.