Legume de primăvară prăjite la cuptor cu Salsa Verde

Legume de primăvară prăjite la cuptor cu Salsa Verde
Legumele de primăvară prăjite la cuptor cu Salsa Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 304 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, anghinare pentru copii, salsa verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Top morcov Salsa Verde cu legume rădăcinoase prăjite, Bas Cu Dungi Cu Salsa Verde Și Legume Prăjite Mediteraneene, și Bas cu dungi cu Salsa Verde și legume prăjite mediteraneene pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista