Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $ 4.01 pe portie. O porție conține 346 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, ulei de canolan, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Lo Mein, Legume Lo Mein, și Legume Lo Mein.
Instrucțiuni
1
Combinați tăiței și uleiul de susan într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ghimbirul și usturoiul; saut timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați pudra de curry și zahărul; saut timp de 15 secunde. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Bulion
Zahăr
5
Adăugați morcovul, ardeiul gras și ciupercile; gatiti 30 de secunde. Acoperiți și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Morcov
6
Adăugați varza și scallions; gatiti, neacoperit, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Varză
7
Adăugați amestecul de tăiței și sosul de soia; gatiti 2 minute, sau pana se incalzeste bine.