Legume Bălți

Legume Bălți
Legume Bălți este o fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită conopidă, coriandru, cățel de usturoi și stoc de legume. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Bălți, Pui mai sănătos Bălți, și Pui și spanac Bălți.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi adăugați ceapa, usturoiul și mărul și gătiți ușor, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5-8 minute. Se amestecă pasta de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Introduceți legumele proaspete în tigaie și adăugați roșiile și bulionul. Se amestecă 3 linguri de coriandru. Aduceți la fierbere, dați focul la minim, puneți capacul și gătiți timp de o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți capacul și gătiți încă 20 de minute până când legumele sunt moi și lichidul s-a redus puțin. Ar trebui să rămână ceva lichid, dar nu prea mult. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Se amestecă 1 lingură de coriandru în iaurt pentru a face o raita. Puneți curry-ul în boluri, stropiți peste niște raita și presărați cu coriandru suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
RaitaRaita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
5
Serviți cu restul de raita și pâinea caldă mini naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita
NaanNaan
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista