Legumele dulci și acrișoare ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 175 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin roșu, castraveți, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute . Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui cu miere și muștar cu caju și legume , supă de linte cu legume și paste și fidea și legume cu sos de arahide .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați apa, zahărul, oțetul și semințele de țelină. Se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Micro Mentă
2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)
Echipamente pe care le vei folosi
(din Borcan, Sau Dacă Este Deshidratat înmuiat în Apă Caldă)
2
Într-un bol de amestecare de mărime medie, puneți un strat de ceapă roșie, castraveți, roșii, ardei gras verde și ardei gras roșu.