Lauren ' s Apple Cider Roast Turkey

Lauren ' s Apple Cider Roast Turkey
Lauren ' s Apple Cider Roast Turkey ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 570 calorii, 62g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan, apă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de curcan cu glazura de mere-cidru, Friptura de curcan cu sos de cidru de mere, și Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Amestecați apa, cidrul de mere, sarea kosher și zahărul într-o oală mare sau o găleată de calitate alimentară de 5 galoane, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul. Scufundați curcanul în saramură, acoperiți recipientul și puneți-l la frigider, 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
SareSare
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți curcanul din saramură și aruncați saramura uzată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
5
Așezați curcanul cu pieptul în sus într-o tigaie; patați curcanul și cavitatea uscată cu prosoape de hârtie. Slăbiți pielea de curcan peste piept și coapse cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Amestecați uleiul de măsline, cimbrul și condimentele de pasăre într-un bol mic. Frecați uleiul condimentat peste curcan și sub pielea slăbită. Acoperiți curcanul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Toată TurciaToată Turcia
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
BolBol
7
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, fără a atinge osul, citește 165 până la 175 grade F (75 până la 80 grade C), 4 până la 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Îndepărtați cortul de folie cu aproximativ 45 de minute înainte de sfârșitul timpului de prăjire pentru a lăsa pielea să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Lăsați curcanul să se odihnească cu 30 până la 45 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate19
Revista