Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă

Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă
Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, sfeclă gătită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, Latkes De Legume Rădăcinoase, și Latkes De Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați primele 3 ingrediente pe prosoape de hârtie; strângeți până abia umed. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuțitCuțit
3
Combinați făina, chimenul, 1/4 linguriță sare, ouăle și ceapa într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați amestecul de cartofi; bateți cu un mixer la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 2 lingurițe de ulei; vârtej. Heap 3 linguri amestec de cartofi în tigaie pentru a forma un patty; aplatiza ușor. Repetați procedura de 5 ori pentru a forma 6 paturi. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați latkes pe o foaie de copt; păstrați cald în cuptor. Repetați procedura de două ori cu uleiul rămas și amestecul de cartofi pentru a obține 18 latkes în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Presărați latkes cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
9
Garnisiți cu mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
10
Combinați mărul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
11
Se servește cu latkes.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista