Latkes de legume rădăcină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 52 de cenți pe porție. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți la îndemână făină, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Latkes De Legume Rădăcinoase, Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă, și Latkes De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o strecurătoare tapetată cu prosoape de hârtie; lasa sa stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Scurgeți și stoarceți excesul de umiditate din amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare; adăugați ceapa, făina și piperul. Se aruncă bine; se amestecă albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Piper
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lingură 1/3 cană de aluat pentru fiecare dintre cele 5 latkes în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu 1 lingură de ulei și aluatul rămas.