Latkes De Legume Rădăcinoase
Latkes de legume rădăcină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 52 de cenți pe porție. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți la îndemână făină, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Latkes De Legume Rădăcinoase, Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă, și Latkes De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o strecurătoare tapetată cu prosoape de hârtie; lasa sa stea 20 de minute.
Scurgeți și stoarceți excesul de umiditate din amestecul de cartofi.
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare; adăugați ceapa, făina și piperul. Se aruncă bine; se amestecă albușurile.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lingură 1/3 cană de aluat pentru fiecare dintre cele 5 latkes în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu 1 lingură de ulei și aluatul rămas.