Latkes De Cartofi De Morcov
Morcovul de cartofi Latkes este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 24 de porții cu 59 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cap la magazin și ridica toate scop făină, ceapă, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Latkes de morcovi și cartofi, Latkes rapide de cartofi și morcovi, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 250 F cu rack în treimile superioare și inferioare.
Așezați 1 sau 2 rafturi de răcire deasupra unei tăvi mari de tablă cu margini, cu rafturi metalice de răcire.
Cojiți morcovii și mărunțiți grosier într-un robot de bucătărie prevăzut cu disc de mărunțire mediu (sau radeți grosier într-un castron folosind găuri mari în formă de lacrimă pe o răzătoare de cutie).
Repetați cu cartofi și ceapă.
Adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Transferați amestecul într-un prosop de bucătărie (nu o cârpă terry) și închideți-l în prosop, apoi stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Ștergeți vasul curat, apoi întoarceți legumele în castron și amestecați făina, ouăle și 1 linguriță de sare până când sunt combinate.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Umpleți o măsură de 1/4 cană cu amestec latke și lingurați-o cu grijă în tigaie, apoi aplatizați ușor până la un diametru de 3 inci cu o spatulă rezistentă la căldură.
Formați încă 5 latkes în tigaie și prăjiți până când partea inferioară este aurie, 2 până la 3 minute. (Dacă latkes se rumenesc prea repede, reduceți căldura.) Întoarceți și prăjiți până devin aurii pe cealaltă parte, încă aproximativ 3 minute.
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi se transferă într-un suport metalic setat pe tava din cuptor pentru a se menține cald. Faceți mai multe latkes în același mod.
Latkes poate fi păstrat cald în cuptor timp de până la 1 oră.