Latkes de cartofi cu pere caramelizate, brânză de capră și oțet de Sherry
Latkes de cartofi cu pere caramelizate, brânză de capră, și oțet sherry burniță ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 273 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, brânză de capră, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Pere caramelizate, brânză de capră și tartele de ciocolată, Cartofi, ceapă caramelizată și Gratin de brânză de capră, și Taitei de cartofi dulci cu brânză de capră cu smochine caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii mărunțiți în cheesecloth și stoarceți orice exces de umiditate.
Amestecați cartofii, ouăle, făina, ceapa și sarea împreună într-un bol.
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când uleiul strălucește. Lucrând în loturi, aruncați linguri de amestec de cartofi în uleiul fierbinte, apăsând fiecare în jos pentru a forma o clătită. Gătiti latkes până se rumenesc și crocante, 3 până la 5 minute pe fiecare parte; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie separată la foc mediu-mare. Gătiti perele în ulei fierbinte și presărați 2 linguri de zahăr brun peste pere. Gatiti perele pana se rumenesc si zaharul se topeste, 3-5 minute pe fiecare parte.
Așezați latkes pe un platou de servire. Topiți fiecare latke cu 1 rundă de brânză de capră și o pere.
Presărați zahăr brun pe pere și stropiți oțet de sherry deasupra.