Lasagna În Stil Mexican
Rețeta lasagna în stil Mexican ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 50. O porție conține 33 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de taco Bell și salsa chunky, brânzeturi cheddar și monterey Jack, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Lasagna Noastră Preferată În Stil Mexican, Coaceți Lasagna În Stil Mexican, și Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Adăugați apă și VELVEETA; se amestecă până se topește VELVEETA.
Se ia de pe foc. Se amestecă salsa.
Întindeți 1/4 din amestecul de carne într-un vas de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit; se acoperă cu 2 tortilla. Repetați straturile de 2 ori. Se acoperă cu amestecul de carne rămas și brânza mărunțită. Acoperă.
Coaceți 30 min. Descoperă.
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.