Lasagna Vegetariană
Lasagna vegetariană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 369 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. 192 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, tăiței lasagna pre-gătite, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați lasagna vegetariană, cea mai bună Lasagna" (vegetariană) , și Lasagna Vegetariană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o foaie de folie de 12x10 inci cu spray de gătit antiaderent. În castron mediu, combinați sosul de paste și dovleceii; se amestecă bine. Într-un alt castron mediu, combinați brânza de vaci, spanacul, parmezanul și oregano; se amestecă bine.
Răspândiți 1/4 cană de amestec de sos într-un vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri). Se acoperă cu 2 tăiței lasagna.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de amestec de sos peste tăiței. Aruncați 1/2 cană de amestec de spanac cu linguri mici peste amestecul de sos; răspândiți cu atenție.
Se presară cu 1/4 de ciuperci și 1/2 cană de brânză mozzarella.
Repetați straturile de încă 3 ori, începând cu tăiței. Acoperiți cu folie, pulverizată cu partea în jos; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 204°.
Coaceți acoperit timp de 45 de minute.
Descoperiți vasul de copt; coaceți încă 10 minute sau până când lasagna este bulbucată în jurul marginilor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.