Lasagna rapidă cu cârnați și ciuperci
Rețeta rapidă de cârnați și lasagna de ciuperci ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 10 porții cu 717 calorii, 40g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ciuperci crimini, pungi amestecați brânză, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna cu cârnați și ciuperci mixte, Lasagna cu cârnați de curcan și ciuperci, și Lasagna Cu Cârnați, Ciuperci Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul în greleo oală mare la foc mare.
Adăugați ciuperci, ceapă și amestec de condimente; saut până lalegumele încep să se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați cârnați și saut până la maro și gătit, despărțindu-vă cu spatele lingurii, aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul și se amestecă1 minut.
Adăugați vin; gatiti pana aproape toatelichidul se evaporă, răzuind bucăți rumenite,aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Întindeți 2/3 cană de sos marinarafundul vasului de copt de 13x9x2 inci.
peste sos, formând 1strat (fidea se poate suprapune ușor).
Întindeți 1 cană sos peste tăiței. Se acoperă cu 1/3 dinricotta, apoi 1 cană de brânză rasă. Lingura 1 / 3de amestec de cârnați peste. Repetați încă 2 oricu tăiței, sos, ricotta, brânză rasă și amestec de cârnați. Acoperiți cu încă 4 bomboane. Lingura rămasă 1 cană sos peste; presărați restul de 1 cană brânză rasă peste.Acoperiți cu folie, cort în centru pentru a prevenibrânza să atingă folia.
Coaceți lasagna45 de minute; îndepărtați folia.
Coaceți până când clocoteștela margini și brânza se rumenesc, cu aproximativ10 minute mai mult.
Lăsați să stea 15 minute.