Lasagna Italiană Clasică

Lasagna Italiană Clasică
Rețeta clasică lasagna italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Acest curs principal are 1385 calorii, 61G de proteine, și 97G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,75 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți brânză ricotta, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Lasagna Italiană Clasică, Lasagna Clasică, și Lasagna Clasică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-o oală de 2 litri, topiți 5 linguri de unt la foc mediu. Când untul s-a topit complet, adăugați făina și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat laptele, amestecând constant pentru a preveni formarea de bulgări. Continuați să fierbeți și bateți la foc mediu până când sosul este gros, neted și cremos, aproximativ 10 minute. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi partea din spate a lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se adaugă nucșoara și sosul de roșii. Se amestecă până se combină bine și se verifică condimentele. Puneți deoparte și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CondimenteCondimente
NucșoarăNucșoară
3
Într-o tigaie sotată, încălziți uleiul de măsline extravirgin. Când aproape fumați, adăugați carnea de vită măcinată și condimentați cu sare și piper. Carne brună, rupând orice bucăți mari, până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din căldură și scurgeți excesul de grăsime. Puneți deoparte și lăsați să se răcească complet.
5
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați bine ricotta și ouăle. Condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
În fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci, întindeți 1/3 din sosul bechamel. Aranjați foile de paste una lângă alta, acoperind fundul vasului de copt. Întindeți uniform un strat din tot amestecul de ricotta și apoi un strat din tot spanacul. Aranjați un alt strat de foi de paste și întindeți toată carnea de vită măcinată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Presărați 1/2 brânză mozzarella deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Carne De VităCarne De Vită
8
Întindeți încă 1/3 din sosul bechamel. Aranjați stratul final de foi de paste și deasupra cu bechamel rămas, mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ParmezanParmezan
SosSos
9
Tăiați restul de 2 linguri de unt în cuburi de 1/4 inci și lasagna de top.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Așezați vasul de lasagna deasupra, acoperiți și puneți-l pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți până când partea de sus se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți capacul și continuați să coaceți timp de aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Într-o oală mare de caserolă sau olandeză, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
15
Se adaugă țelina și morcovii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
16
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
17
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
18
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CondimenteCondimente
SosSos
19
Adăugați 1/2 sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
20
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Aceasta va îngheța până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Pe notele nasului de mure, piele, cireșe și coacăze roșii, cu o notă de lemn dulce, grafit și tutun. Taninuri dulci și persistente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista