Lasagna De Vinete Evreiești

Lasagna de vinete evreiești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 194 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei gras, vinete, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza masa matzo ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Ceai De Mere Matzo ca desert. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Lasagna De Vinete Evreiești, Michael Natkin pentru Sabich (Sandwich de vinete irakian-Evreiesc), și Lasagna De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați sare peste feliile de vinete.
Așezați într-un colizor sau castron mare timp de 30 de minute și lăsați vinetele să elibereze lichid suplimentar.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Clătiți feliile de vinete cu apă rece și apăsați ușor uscat cu prosoape de hârtie sau un prosop curat.
Bateti oul si apa intr-un bol.
Măsurați masa matzo într-un castron separat de mică adâncime.
Înmuiați feliile de vinete în amestecul de ouă și apoi apăsați ambele părți în masa matzo. Puneți deoparte vinetele pane; nu stivați.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul gras roșu și ciupercile în ulei fierbinte până se rumenesc ușor, 6 până la 8 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu.
Așezați un strat de felii de vinete în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, aproximativ 3 minute, adăugând mai mult ulei de măsline după cum este necesar.
Întindeți 1/2 cană de sos de busuioc de roșii în fundul unui vas de copt 9x13.
Așezați un strat de vinete fierte deasupra sosului de paste.
Acoperiți stratul de vinete cu jumătate din amestecul de ciuperci.
Așezați feliile de vinete rămase deasupra amestecului de ciuperci, urmate de jumătatea rămasă din amestecul de ciuperci.
Se toarnă sosul de paste peste toate straturile.
Caserola de sus cu brânză mozzarella feliată.
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul se fierbe, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia de aluminiu. Reveniți la cuptor până când brânza mozzarella se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Se răcește timp de 15 minute pentru a permite lasagna să se configureze.