Lasagna de vinete evreiești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 194 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei gras, vinete, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza masa matzo ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Ceai De Mere Matzo ca desert. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Lasagna De Vinete Evreiești, Michael Natkin pentru Sabich (Sandwich de vinete irakian-Evreiesc), și Lasagna De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați sare peste feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare
2
Așezați într-un colizor sau castron mare timp de 30 de minute și lăsați vinetele să elibereze lichid suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Clătiți feliile de vinete cu apă rece și apăsați ușor uscat cu prosoape de hârtie sau un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Prosoape De Bucătărie
5
Bateti oul si apa intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Măsurați masa matzo într-un castron separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Înmuiați feliile de vinete în amestecul de ouă și apoi apăsați ambele părți în masa matzo. Puneți deoparte vinetele pane; nu stivați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Vinete
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
8
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul gras roșu și ciupercile în ulei fierbinte până se rumenesc ușor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ciuperci
Ulei De Măsline
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți și puneți deoparte.
10
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Așezați un strat de felii de vinete în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, aproximativ 3 minute, adăugând mai mult ulei de măsline după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Întindeți 1/2 cană de sos de busuioc de roșii în fundul unui vas de copt 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Tomate
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Așezați un strat de vinete fierte deasupra sosului de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Vinete
14
Acoperiți stratul de vinete cu jumătate din amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ciuperci
15
Așezați feliile de vinete rămase deasupra amestecului de ciuperci, urmate de jumătatea rămasă din amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ciuperci
16
Se toarnă sosul de paste peste toate straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
17
Caserola de sus cu brânză mozzarella feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
18
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
19
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul se fierbe, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia de aluminiu. Reveniți la cuptor până când brânza mozzarella se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
21
Se răcește timp de 15 minute pentru a permite lasagna să se configureze.