Lasagna De Pui Cu Brânză-Tortilla
Reteta Cheesy pui-Tortilla Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Un amestec de sos vechi el enchilada, măsline, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cheesy Tortilla Lasagna, Lasagna De Pui Tortilla De Porumb, și Crock Oală De Pui Fajita Tortilla Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Întindeți 2 linguri de sos enchilada în fundul vasului de copt.
În castron mediu, amestecați roșiile, puiul, ceapa și fasolea. Într-un alt castron mediu, amestecați sosul enchilada rămas și dip-ul vegetal până se omogenizează bine.
Aranjați 8 bucăți de tortilla peste sos în vas, suprapunându-se după cum este necesar. Puneți jumătate din amestecul de pui peste tortilla; se presară cu 1/2 cană de brânză. Puneți jumătate din amestecul de sos peste brânză. Repetați straturile o dată, rezervând 1/2 cană de brânză.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când este fierbinte.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rezervată.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se presară măsline și coriandru.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.