Fasole neagră Lasagnan i este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole neagră, ceapă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lasagna Cu Fasole Neagră, Lasagna Cu Fasole Neagră, și Lasagna Cu Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată, gătiți tăiței lasagna 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-un castron, amestecați brânza ricotta și oul și dați deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Spray De Gătit
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
Cuptor
3
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit și sotati ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul până se înmoaie. Mash 1 cutie de fasole neagră. Se amestecă piureul de fasole neagră, fasolea neagră întreagă și sosul de roșii în tigaie și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Spray De Gătit
Sos De Roșii
Fasole Neagră
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Aranjați 3 tăiței de lasagna în fundul vasului de copt pregătit și stratificați cu 1/3 fiecare din amestecul de ricotta, amestecul de fasole neagră și brânza mozzarella. Repetați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Taitei De Lasagna
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru Lasagne. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.