Lasagna De Fasole Neagră I
Rețeta de fasole neagră Lasagnan aș putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de ardei gras, brânză ricotta parțial degresată, tăiței de lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Lasagna De Fasole Neagră, Lasagna De Fasole Neagră, și Lasagna De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată, gătiți tăiței de lasagna 10 minute, până la al dente și scurgeți.
Într-un castron, amestecați brânza ricotta și oul și dați deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 3 litri cu spray de gătit.
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit și sotati ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul până se înmoaie. Mash 1 cutie de fasole neagră. Amestecați piureul de fasole neagră, fasolea neagră întreagă și sosul de roșii în tigaie și gătiți până se încălzește.
Aranjați 3 tăiței de lasagna în fundul vasului de copt pregătit și stratificați cu 1/3 fiecare din amestecul de ricotta, amestecul de fasole neagră și brânza mozzarella. Repetați de două ori.
Coaceți 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.