Lasagna cu rădăcină de țelină și ciuperci

Lasagna cu rădăcină de țelină și ciuperci
Rădăcina de țelină și lasagna de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 960 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de busuioc, bulion de pui, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rădăcină de țelină și umplutură de ciuperci, Salată de ciuperci, cicoare și rădăcină de țelină, și Rădăcină De Țelină Și Ciuperci Latkes Cu Mere De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, rezistent la căldură, înmuiați porcini în apa fierbinte clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți și tocați grosolan porcini.
3
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt în 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ciupercile albe și porcini, condimentați cu sare și piper alb și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Transferați ciupercile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați restul de 2 linguri de unt și ulei de măsline în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați prosciutto și șalotă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Folosind sfoară de bucătărie, legați frunzele de dafin, rozmarinul, salvia și crenguțele de cimbru într-un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Adăugați pachetul de plante și rădăcina de țelină în cratiță și gătiți, amestecând ocazional, până când rădăcina de țelină este crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați prazul și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă, cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Întoarceți ciupercile în cratiță și amestecați la foc moderat până la fierbinte, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați Marsala și gătiți până se evaporă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
12
Se toarnă 2 căni din bulionul de pui și se fierbe la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
13
Adăugați 1/2 cană de smântână; se fierbe timp de 3 minute mai mult, până când amestecul s-a redus la 5 căni. Condimentează cârpa cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Într-o altă cratiță mare, combinați restul de 2 căni fiecare de smântână și bulion de pui și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute. De pe foc, amestecați 1 1/2 căni de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Transferați sosul într-un blender și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper alb. Puneți 1/2 cană de sos deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Aduceți la fierbere o oală foarte mare cu apă sărată și umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Gatiti taiteii de lasagna pana abia al dente; scurgeți și transferați în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Scurgeți tăiței și uscați-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
19
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Căptușiți fundul cu un singur strat de tăiței, suprapunându-le ușor; rezervați cele mai bune tăiței pentru stratul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
21
Întindeți o cincime din cârpa de legume deasupra, urmată de o cincime din sos, mozzarella și busuioc. Repetați pentru a face încă patru straturi, terminând cu un strat de tăiței (nu veți folosi toți tăiței). Se acoperă cu 1/2 cană rezervată de sos și se presară cu restul de 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
22
Coaceți lasagna până la barbotare și auriu, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Lăsați lasagna să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a o tăia în pătrate și de a servi.

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 pachete felii de ciuperci albe2 pachete felii de ciuperci albe3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpuneți rădăcina de țelină, curățată și tăiată măruntpuneți rădăcina de țelină, curățată și tăiată mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1frunze de dafin proaspetefrunze de dafin proaspete6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mozzarella proaspătă, feliată subțiremozzarella proaspătă, feliată subțire5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.taitei lasagnataitei lasagna7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz mediu, numai părți albe și verzi fragede, tocate măruntpraz mediu, numai părți albe și verzi fragede, tocate mărunt9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau bulion cu conținut scăzut de sodiustoc de pui sau bulion cu conținut scăzut de sodiu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMarsala uscatăMarsala uscată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasăbrânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto di Parma feliat gros, tăiat în zaruri de 1/4 inchprosciutto di Parma feliat gros, tăiat în zaruri de 1/4 inch2crenguțe de rozmarincrenguțe de rozmarin2crenguțe de salviecrenguțe de salvie10creveți și cu veneSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt2crenguțe de cimbrucrenguțe de cimbru43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCiuperci albe de 3/4 lire, feliate subțireCiuperci albe de 3/4 lire, feliate subțire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista