Lasagna cu rozmarin și dovlecei

Lasagna cu rozmarin și dovlecei
Reteta Lasagna cu dovlecei cu rozmarin se poate face in aproximativ 1 ora si 20 de minute . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 355 de calorii , 17 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați dovlecei, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 83% , acest fel de mâncare este grozav. Lasagna cu dovlecei , lasagna cu dovlecei și lasagna cu dovlecei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°. Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, combinați dovleceii, uleiul și 1/2 linguriță de sare; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați pe un 15x10x1-in. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți 10-15 minute sau până când se înmoaie; scoateți din cuptor. Reduceți căldura la 375°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pune faina si sarea ramasa intr-o cratita mare; se bate treptat laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă usturoiul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Răspândiți 1 cană de sos într-un 13x9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Strat cu trei tăiței, 1/3 cană brânză, o treime din dovleac și 1 cană sos. Repetați straturile de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Acoperiți și coaceți 40 de minute. Descoperi; Se coace 10 minute sau până când se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Capraia Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Revista