Lasagna Potluck ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 190 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, parmezan, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Costițe De Rezervă, Potluck Buzunare, și Costițe De Rezervă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, pătrunjelul și usturoiul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza de vaci, brânza ricotta, parmezanul, sarea și piperul. Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat trei tăiței, jumătate din amestecul de brânză de vaci, 1 cană de brânză mozzarella și jumătate din sosul de carne. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Biscuiți Din Grâu Integral
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Acoperiți și congelați până la 3 luni. Sau, acoperiți și coaceți 375 CP timp de 30 de minute. Descoperiți; coaceți cu 25-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
5
Pentru a utiliza lasagna congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru Lasagne. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR) doar în 2015. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastră adâncă. Acesta prezintă arome revelatoare și arome de piersici albe, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și vegetale profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele-piersica, mărul și mango strălucesc peste tot - dar pământul bântuitor și detaliile filigrane ale acestui vin îl fac de neuitat.