Rețeta Lasagna de fasole verde ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 827 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, ceapă prăjită, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scurgeți fasolea verde; se usucă cu prosoape de hârtie. Pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Între timp, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adauga ceapa, si saut 15 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați ceapa într-un castron mare și ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
5
Topiți restul de 2 linguri. unt în tigaie; adăugați ciuperci și sotati 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin, și saut 3 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Adăugați ciuperci și fasole verde la ceapa caramelizată în castron; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Fasole Verde
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se amestecă brânza ricotta și 1 cană amestec de brânză italiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Italiană
Brânză Ricotta
9
Strat 1 cană sos de cremă de parmezan, 3 tăiței, jumătate din amestecul de fasole verde și 1 cană amestec de brânză într - un vas de copt ușor uns de 15 x 10 inci. Se acoperă cu 1 cană de sos de cremă de parmezan, 3 tăiței și tot amestecul de brânză ricotta. Se acoperă cu 3 tăiței, amestecul de fasole verde Rămas, 1 cană amestec de brânză și 1 cană sos de cremă de parmezan. Sos de Top cu restul de 3 tăiței, 1 cană de sos de cremă de parmezan și 2 căni de amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Sos
Parmezan
Paste
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc. Aruncați împreună biscuiții și următoarele 2 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți lasagna din cuptor; presărați amestecul de biscuiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Lăsați să stea pe o grătar cu 20 de minute înainte de servire.