Lasagna cu cârnați de curcan și spanac
Rețeta de cârnați de curcan și lasagna de spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 369 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, apă, tăiței lasagna fără fierbere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna cu cârnați de spanac și curcan, Cârnați de curcan - lasagna de spanac cu sos picant de roșii, și Lasagna cu spanac și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin frunza de dafin) într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând cu un tel. Gatiti 8 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă sare și piper.
Întindeți 1 cană de amestec de lapte în fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de apă și spanac în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Scurgeți spanacul, apăsând până abia umed. Creșteți căldura la mediu-mare.
Scoateți carcasele din cârnați.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Scoateți cârnații din tigaie.
Adăugați șalotă și usturoi la tigaie; saut 2 minute. Se amestecă amestecul de lapte rămas, spanacul și cârnații fierți.
Scoateți tigaia de pe foc.
Aranjați 2 tăiței peste amestecul de lapte în vasul de copt; se acoperă cu 1/2 cană ricotta și o treime amestec de spanac. Repetați straturile de două ori.
Se presară mozzarella și parmezan. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Preîncălziți broilerul la mare.
Se fierbe 4 minute sau până când brânza se rumeneste.
Lăsați să stea 10 minute.