Lasagna cu curcan

Lasagna cu curcan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă lasagnan cu curcan. Această rețetă face 8 porții cu 669 de calorii, 45 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 3,14 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cârnați de curcan, roșii conservate, ceapă și pătrunjel cu frunze plate. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lasagna cu curcan, Lasagna cu curcan și Lasagna cu curcan.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
3
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare (10 până la 12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
4
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute la foc mediu-mic, până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
6
Adăugați cârnații și gătiți la foc mediu-mic, rupându-l cu o furculiță, timp de 8 până la 10 minute, sau până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
7
Adaugam rosiile, pasta de rosii, 2 linguri de patrunjel, busuiocul, 1 1/2 lingurita de sare si 1/2 lingurita de piper. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu-mic, timp de 15 până la 20 de minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
PătrunjelPătrunjel
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Locatelli Pecorino RomanoLocatelli Pecorino Romano
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
8
Între timp, umpleți un vas mare cu cea mai fierbinte apă de la robinet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
9
Adăugați tăițeii și lăsați-i să stea în apă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
10
Scurgere.
11
Într-un castron mediu, combinați ricotta, brânza de capră, 1 cană de parmezan, oul, celelalte 2 linguri de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
12
Pune 1/3 din sos într-un vas dreptunghiular de 9 x 12 pe 2 inci, răspândind sosul pe fundul vasului. Apoi adăugați straturile după cum urmează: jumătate de paste, jumătate de mozzarella, jumătate de ricotta și o 1/3 din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Brânză RicottaBrânză Ricotta
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
Echipamente pe care le vei folosi
Liniuță BusuiocLiniuță Busuioc
PolonicPolonic
13
Adăugați restul de paste, mozzarella, ricotta și, la final, sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Brânză RicottaBrânză Ricotta
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
14
Stropiți cu 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
15
Coaceți timp de 30 de minute, până când sosul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Ai putea încerca Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista