Lasagna copioasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hearty Lasagnan. Această rețetă face 12 porții cu 448 de calorii , 25 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, roșii conservate, zahăr și brânză mozzarella parțial degresată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Supă copioasă de vită și ciuperci , Supă copioasă de pui și porumb la grătar și Supă de tortilă copioasă de pui .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul în ulei până când carnea se rumenește și ceapa este fragedă; scurgere. Se amestecă roșiile, sosul de roșii, pasta de roșii, oregano, zahăr, sare și piper.
Puneți morcovii și țelina în sos. Se fierbe, neacoperit, timp de 1-1/2 ore, amestecand din cand in cand.
Între timp, gătiți tăițeii lasagna conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Scurgere; clătiți cu apă rece.
Scoateți și aruncați morcovii și țelina.
Într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt, stratul cu o treime din tăiței, o treime din sosul de carne, o treime din ricotta, o treime din mozzarella și o treime din parmezan. Repetați straturile o dată. Acoperiți cu restul de tăiței și sos de carne.
Tăiați o inimă din folie de aluminiu și centrați deasupra sosului. Puneți și întindeți ricotta rămasă în jurul inimii.
Se presară restul de mozzarella și parmezan.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45 de minute.
Scoateți și aruncați inima de folie.
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a tăia.