Lasagna clasică durează în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 402 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de vită măcinată, cutii de brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Lasagna Clasică, Lasagna Clasică, și Lasagna Clasică.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți cârnații, carnea de vită, ceapa, morcovul și fulgii de piper la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Scurgere.
4
Adăugați roșiile, pasta de roșii, zahărul, oregano, busuiocul, sarea și 1/2 linguriță de piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Într-un castron mic, combinați ricotta, 1/2 cană parmezan, ou, pătrunjel și ardeiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat un sfert din tăiței, o treime din amestecul de ricotta, un sfert din sosul de carne și 1/2 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu restul de tăiței, sos și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De Pizzocheri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se acoperă și se coace la 400 de euro timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se presara cu mozzarella ramasa; se coace, neacoperita, cu 10 minute mai mult sau pana cand un termometru citeste 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Ai putea încerca Casan Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva
Roșu rubin intens cu reflexe violet. Intens, persistență, cu un miros bun de mure și coacăze. Palatul are o structură bună, prospețime și mineralitate, taninuri moi cu o persistență excelentă.