Lapte Bătut-Brânză Ricotta Dip

Lapte Bătut-Brânză Ricotta Dip
Buttermilk-ricotta brânză Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 240 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pânză de brânză, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pimento Brânză Dip, Favas și Ricottan pe biscuiți de lapte, și Clătite Cu Lapte Bătut Cu Ricotta De Afine – 4 Puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la foc mic, fără a amesteca, într-un cuptor olandez greu nonaluminiu (aproximativ 9 1/2 inci în diametru) la foc mediu; gătiți, fără a amesteca, 20 până la 25 de minute sau doar până când apar bule și temperatura ajunge la 175 până la 18
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
(Nu fierbeți.)
3
Amestecați ușor și reveniți la foc mic. Gatiti, fara agitare, 5 pana la 6 minute sau pana cand temperatura ajunge la 19
4
(Nu fierbeți și nu amestecați.
5
Amestecul va arăta coagulat.)
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
7
Tapetați o strecurătoare fină cu plasă de sârmă cu 3 straturi de pânză de brânză și așezați-o peste un castron. Se amestecă amestecul în filtru. Acoperiți cu pânză de brânză; se răcește 12 până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți brânza, aruncând lichidul strecurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Puneți brânza într-un castron de servire; stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți cu biscuiți. Puneți la frigider într-un recipient etanș până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 10 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista