Lapte Bătut-Brânză Ricotta Dip
Buttermilk-ricotta brânză Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 240 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pânză de brânză, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pimento Brânză Dip, Favas și Ricottan pe biscuiți de lapte, și Clătite Cu Lapte Bătut Cu Ricotta De Afine – 4 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la foc mic, fără a amesteca, într-un cuptor olandez greu nonaluminiu (aproximativ 9 1/2 inci în diametru) la foc mediu; gătiți, fără a amesteca, 20 până la 25 de minute sau doar până când apar bule și temperatura ajunge la 175 până la 18
Amestecați ușor și reveniți la foc mic. Gatiti, fara agitare, 5 pana la 6 minute sau pana cand temperatura ajunge la 19
(Nu fierbeți și nu amestecați.
Amestecul va arăta coagulat.)
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
Tapetați o strecurătoare fină cu plasă de sârmă cu 3 straturi de pânză de brânză și așezați-o peste un castron. Se amestecă amestecul în filtru. Acoperiți cu pânză de brânză; se răcește 12 până la 24 de ore.
Scoateți brânza, aruncând lichidul strecurat.
Puneți brânza într-un castron de servire; stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper roșu zdrobit.
Serviți cu biscuiți. Puneți la frigider într-un recipient etanș până la 2 zile.