Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee
Reteta languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu Etouffee languste ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă servește 30 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 402 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți cozi de languste, sos worcestershire, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Languste Etouffee, somn prăjit, orez, sparanghel la grătar și pâine de porumb, Langustină Etouff, și Languste Etouffee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pâinea de porumb: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Ungeți suficiente Tigăi pentru cupcake pentru a face 60 de pâine de porumb.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de pâine de porumb, laptele și ouăle. În timp ce amestecați, adăugați încet ardeii jalapeno, zahărul, brânza, langustele și porumbul.
Adăugați condimentul creol și turnați în tigăile de cupcake pregătite (face aproximativ 60 de cupcakes). Gatiti pana se face, 50-55 de minute.
Pentru etouffee: într-un vas, topiți untul la foc mediu. Când untul clocotește, adăugați făina pentru a face un roux, amestecând constant pentru a preveni sau îndepărta orice bulgări. Gatiti rouxul timp de 5 minute; nu se rumeneste. Se amestecă ceapa și ardeii grași și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și sotati 3 minute. Se amestecă cozile de languste. Se toarnă încet suficientă apă pentru a ajunge puțin mai groasă decât consistența asemănătoare supei. Condimentează cu chimenul, sosul fierbinte, sosul Worcestershire și sare și piper, după gust. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Serviți 2 brioșe de persoană cu sos turnat deasupra.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine.
![De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu indicii de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele îți curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți de usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.]()
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu indicii de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele îți curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți de usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
Pale gold in color, this Cava has aromas of ripe white peaches, toasted baguette with hints of lemon citrus and apricots. The palate is rich and broad with flavors of green apple, jasmine green tea and toasted almonds. This brut nature cava is extremely versatile because no dosage added, so the acidity and bubbles clean your palate after each bite. Recommended dishes: garlic shrimp, miso-marinated sea bass, sesame encrusted tuna, chicken tikka masala and Jamon Iberico.