Lamaie Tarta cu Crema de zahar ars este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 347 calorii. Este adus la tine de Epicurious. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Crema De Zahar Ars, Piersici Tarta Cu Crema De Zahar Ars, și Caise tarta cu crema de zahar ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați untul până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați 4 lingurițe de cremă. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă cremă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Aluat
Folie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți consola, apăsând pentru a forma laturi duble groase.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
6
Coaceți crusta până devine aurie, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, aproximativ 18 minute (pot apărea mici fisuri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Periați interiorul crustei fierbinți de două ori cu albus de ou. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți 3/4 cană zahăr, smântână, gălbenușuri și ouă în castron pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se amestecă sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
3
Se toarnă umplutura în crustă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți până când umplutura este ușor umflată la margini și așezată în centru, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Așezați tarta pe foaia de copt. Acoperiți marginea crustei cu folie pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
7
Se presara Tarta cu 2 linguri de zahar. Se fierbe tarta până când zahărul se topește și se caramelizează, întorcând foaia pentru rumenire uniformă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
8
Transferați tarta în raft. Se răcește până când toppingul este crocant, aproximativ 1 oră.
9
Împingeți tigaia de tartă de jos în sus, eliberând tarta.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
10
Așezați pe platou, garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți, și serviți.