Lalla Rookh
Lalla Rookh este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coniac de mere, extract de vanillan, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți înghețata la frigider până se înmoaie ușor, aproximativ 30 de minute.
Așezați înghețata înmuiată într-un castron mare și, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați până când are o consistență netedă și nu rămân bucăți înghețate.Împărțiți înghețata între 8 boluri mici (1/2 cană) de mică adâncime și neteziți blaturile cu spatele unei linguri. Congelați până când înghețata este semisolidă, aproximativ 30 de minute.Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, scoateți aproximativ 2 linguri de înghețată din centrul fiecărui bol pentru a crea un jgheab adânc. Rezervați înghețata scoasă pentru o altă utilizare. Întoarceți înghețatele la congelator pentru a se răci complet, cel puțin 2 ore sau peste noapte.Când este gata de servit, scoateți înghețatele din congelator și lăsați să se înmoaie la temperatura camerei timp de 10 minute. Între timp, răciți vasul curat al unui mixer de suport și accesoriul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Adăugați smântâna, zahărul și vanilia în vasul răcit și bateți la viteză medie până se formează vârfuri medii, aproximativ 2 minute; pus deoparte. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Bateți smântâna, zahărul și vanilia până se formează vârfuri medii, aproximativ 2 până la 3 minute.) Turnați încet 1 lingură de Calvados în fiecare jgheab, umplându-l până sus (nu lăsați-l să se reverse). Acoperiți fiecare castron cu o păpușă de frișcă și puțină nucșoară.