Labneh (Brânză Cremă Libaneză)
Labneh (brânză cremă libaneză) necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 478 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, iaurt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Ți-ai luat Capra: cum să faci Labneh (aka brânză de iaurt), Muhallabia, Budincă Cu Cremă De Migdale Libaneze, și Brânză de iaurt libanez cu Za ' atar și măsline.
Instrucțiuni
Aliniați o strecurătoare mare cu o pânză de brânză. Se amestecă sarea în iaurt și se toarnă iaurtul în tifon. Setați strecurătorul în chiuvetă sau vas pentru a prinde lichidul care se scurge. Se lasă să se scurgă 24 de ore.
După scurgerea celor 24 de ore, transferați brânza rezultată într-un castron. Se amestecă uleiul de măsline. A se păstra într-un recipient acoperit la frigider.