Labneh (Brânză Cremă Libaneză)

Labneh (Brânză Cremă Libaneză)
Labneh (brânză cremă libaneză) necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 478 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, iaurt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Ți-ai luat Capra: cum să faci Labneh (aka brânză de iaurt), Muhallabia, Budincă Cu Cremă De Migdale Libaneze, și Brânză de iaurt libanez cu Za ' atar și măsline.

Instrucțiuni

1
Aliniați o strecurătoare mare cu o pânză de brânză. Se amestecă sarea în iaurt și se toarnă iaurtul în tifon. Setați strecurătorul în chiuvetă sau vas pentru a prinde lichidul care se scurge. Se lasă să se scurgă 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
După scurgerea celor 24 de ore, transferați brânza rezultată într-un castron. Se amestecă uleiul de măsline. A se păstra într-un recipient acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul funcționează foarte bine cu Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista