La Mariana Surf și gazon Combo

La Mariana Surf și gazon Combo
La Mariana Surf și Turf Combo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 203G de grăsime, și un total de 2695 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $9.9 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, bulb de usturoi, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Încercați Surf & Gazon, Surf și gazon pentru doi, și Burgeri de Surf și gazon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sos de ghimbir: într-o cratiță, fierbeți vinul alb și ghimbirul proaspăt la foc mediu până când reducerea este aproape uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați suc de revendicare, bază de scoici și smântână. Aduceți la fierbere. Într-o cratiță separată, faceți roux topind untul, apoi adăugând încet făina până când amestecul este aproape maro auriu. Nu arde. Amestecați încet sosul de cremă de ghimbir în roux. Se strecoară amestecul fierbinte într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Sos de visiniu: într-o cratiță, fierbeți vinul de visiniu, boabele de piper negru, șalota și usturoiul la foc mediu până când reducerea este aproape uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați piureul de roșii și bulionul de vită, aducând la fierbere. Într-o cratiță separată, faceți roux topind untul, apoi adăugând încet făina până când amestecul este aproape maro auriu. Nu arde. Amestecați încet sosul de visiniu în roux. Se strecoară amestecul fierbinte într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Carne De VităCarne De Vită
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1
Periați peștele cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Se presară ușor cu sare și piper. Grill peste foc mediu-fierbinte timp de 4 minute pe fiecare parte până când opac pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Îndepărtați tot excesul de grăsime din friptură. Condimentează, după gust, cu sare și piper proaspăt măcinat. Grătiți la foc mediu-fierbinte până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Pe o farfurie fierbinte, puneți usturoiul piure de cartofi dulci pe centrul farfuriei. Sos de burgundă și sos de ghimbir pe farfurie pe părțile opuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Așezați friptura din New York și Onaga parțial pe cartofii dulci și pe sosurile respective. Driblați sos suplimentar de burgundă pe friptură și sos de ghimbir pe Onaga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Așezați legumele proaspete aburite pe lateral și garnisiți farfuria cu ghimbir prăjit julienned sau inele de ceapă prăjită tăiate subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Într-o oală mare aduceți 1/2 inch de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Așezați legumele într-un coș cu aburi și acoperiți timp de 5 până la 6 minute sau până când ajungeți la tandrețea dorită. Aruncați ușor untul topit și presărați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
7
Curățați, feliați și aburiți cartofii dulci din Okinawa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
8
Scoateți în castron. Puneți usturoiul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Adăugați cantitatea dorită de smântână grea și unt în cartofi și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
10
Adăugați piure de usturoi prăjit și amestecați. Condimentează, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese

Ingrediente

227Nuci de orice fel (tocate)legume proaspete asortate pentru bebelușilegume proaspete asortate pentru bebeluși1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)bază de scoică, opționalbază de scoică, opțional4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricarne de vităcarne de vită8boabe de piper negru întregi, zdrobiteboabe de piper negru întregi, zdrobite2(iarnă)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional4(iarnă)unt topitunt topit227Nuci de orice fel (tocate)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricreveți (21 până la 25 de conturi), decojiți și devenați, cu cozicreveți (21 până la 25 de conturi), decojiți și devenați, cu cozi4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătatecireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală28Nuci de orice fel (tocate)ghimbir proaspăt ras sau tocatghimbir proaspăt ras sau tocat1bulb întreg de usturoi, prăjit până la maro auriubulb întreg de usturoi, prăjit până la maro auriu2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăJulienned ghimbir prăjit sau hârtie inele subțiri de ceapă prăjită, pentru garniturăJulienned ghimbir prăjit sau hârtie inele subțiri de ceapă prăjită, pentru garnitură4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat2cuișoareceapă eșalotă, tocatceapă eșalotă, tocat454Nuci de orice fel (tocate)fripturi premium din New Yorkfripturi premium din New York61 litru de lapte integral, la temperatura camereiCartofi dulci din Okinawa (violet)Cartofi dulci din Okinawa (violet)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin Burgundiavin Burgundia454Nuci de orice fel (tocate)onaga proaspătă, piele pe (înlocuitor roz snapper, opakapaka)onaga proaspătă, piele pe (înlocuitor roz snapper, opakapaka)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista