La Grătar Mahi Mahi

La Grătar Mahi Mahi
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Mahi mahi la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 606 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir, și Mahi mahi la grătar cu Chile verde-bulion de lapte de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați mahi mahi într-o tigaie din folie de aluminiu și aruncați cu usturoiul pentru a acoperi. Distribuiți untul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Răspândiți ceapa peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Se toarnă peste pește sucul de lămâie, vinul și roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați tigaia pe grătarul grătarului și gătiți peștele timp de 35 de minute sau până când se înmoaie ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se presară cu brânză înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista