La Grătar Mahi Mahi

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Mahi mahi la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 606 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir, și Mahi mahi la grătar cu Chile verde-bulion de lapte de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Așezați mahi mahi într-o tigaie din folie de aluminiu și aruncați cu usturoiul pentru a acoperi. Distribuiți untul uniform în tigaie.
Răspândiți ceapa peste pește.
Se toarnă peste pește sucul de lămâie, vinul și roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Așezați tigaia pe grătarul grătarului și gătiți peștele timp de 35 de minute sau până când se înmoaie ușor cu o furculiță.
Se presară cu brânză înainte de servire.