Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye)
Rețeta Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye) ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 10 minute. O porție conține 239 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet, țelină, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Kung Pao Zucchini, Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye), și Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați stocul, sosul de soia, vinul, oțetul, pasta de fasole chili, zahărul și amidonul de porumb într-un castron mic și bateți cu o furculiță până când sunt combinate și omogene.
Încălziți uleiul într-un wok mare la foc mare până la fumat.
Adăugați ardei, praz și țelină și amestecați prăjiți, lăsându-i să stea suficient de mult pentru a se carboniza ușor pe o parte înainte de a arunca și a răsturna. Gatiti pana cand se inmoaie, dar inca verde aprins, aproximativ 1 1/2 minute tota.
Adăugați usturoi, ghimbir, ardei iute și alune. Se amestecă prăjit, se clatina in mod regulat pana cand parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați pui sau creveți și sos rezervat și amestecați prăjiți până când sosul este gros și lucios și toată mâncarea este acoperită frumos.
Adăugați jumătate din boabele de piper Sichuan și aruncați pentru a combina.
Se transferă pe o farfurie fierbinte, se presară cu boabele de piper Sichuan rămase și se servește imediat.