Kumquat Mojito

Kumquat Mojito
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Kumquat Mojitos. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 163 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Un amestec de sifon club, kumquats, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Partidul Ananas Orange Mojitos-Auto-Servi Mason Jar Mojitos, Mojito, și Mojito-urile lui Lee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior mare, combinați kumquatele înjumătățite și frunzele de mentă. Folosind o lingură mare de lemn, amestecați energic amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
KumquatKumquat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2
Se toarnă concentratul de suc, romul și sifonul club și se strecoară în pene de var. Umpleți ulciorul cu gheață și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Apă SpumantăApă Spumantă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista