Kugel Cu Tăiței De Mere
Rețeta de tăiței de mere Kugel este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, unt, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Kugel Cu Tăiței De Mere, Mere Și Stafide Tăiței Kugel, și Noodle Kugel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierti, dar fermi la muscatura, aproximativ 5 minute.
Se amestecă untul topit și tăiței într-un castron mare.
Se amestecă merele, gălbenușurile de ou, zahărul, stafidele, scorțișoara și extractul de vanilie în amestecul de tăiței până se amestecă bine.
Bateți albușurile de ou într-un bol mare până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma.
Îndoiți albușurile de ou în amestecul de tăiței; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.